SAPA AUTONIVELANTA

   Pe langa alegerea unei pardoseli de calitate si a unei echipe de montaj profesioniste, la montarea pardoselilor este la fel de importanta si alegerea celor mai bune produse pentru repararea suprafetei suport o sapa autonivelanta de calitate.

    Sapa autonivelanta se foloseste în construtii,la corectarea micilor probleme de neplaneitate, a denivelarilor si obtinerea unui finisaj neted cu diferite grade de rezistenta al pardoselilor.sapa autonivelanta

Sapa autonivelanta este un mortar special, uscat, predozat, sub forma de pulbere, alcatuita din ciment sau sulfat de calciu ,ipsos.

Caracteristicile acestui produs sunt rezultate direct din compozitia sa. În functie de natura solicitarilor și a caracteristicelor ce trebuie îndeplinite, sapa autonivelanta are o compozitie oarecum asemanatoare: ciment, nisip de cuart si diferiți aditivi (în funcție de natura solicitărilor, mediului si a stratului final de acoperire; exemple: sapa autonivelanta cu rezistenta mare la trafic intens, industrial, comercial, casnic, sapa cu rezistenta crescuta la variatii de temperatura pentru exterior si clasificarile putând continua cu straturile de acoperire: lemn, covor pvc,linoleum natural, mocheta, parchet, vopsea, etc).

Punerea în opera a sapei se poate face manual, prin turnare si preparare la fata locului cu un malaxor de mana cu turatie redusa, sau mecanizat cu pompe speciale, fiind necesara o tehnica si utilaje relativ simple, respectandu-se pasii recomandati de producatori pentru fiecare tip de sapa imparte.

–  Pentru a turna sapa autonivelanta avem nevoie si sapa autonivelantade o amorsa .Amorsa se aplica pe suport inainte de sapa autonivelanta in scopul asigurarii si imbunatatirii aderentei acesteia, se aplica cu rola,prin stropire cu stropitoarea cu bidineaua etc. Amorsa este de mai multe tipuri in functie de stratul suport existent:

–  pentru suprafete absorbante (betoane, mortare etc)

–  neabsorbante ( mozaic, placari anterioare,gresie etc. )

–  critice  suprafete cu resturi de adezivi, cu umiditate mai mare decat cerintele tehnice, cu rezistenta scazuta .

In vederea motajelor de pardoseli firma noastra asigura turnarea de sapa autonivelanta in Cluj Napoca si in alte locati .