Politică de confidențialitate/Politica de utilizare cookie-uri

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența în timp ce navigați pe site. Din aceste cookie-uri,
cookie-urile care sunt clasificate ca fiind necesare sunt stocate pe browserul dvs.
deoarece sunt esențiale pentru funcționarea funcționalităților de bază ale site-ului.
De asemenea, folosim cookie-uri terțe care ne ajută să analizăm și să înțelegem cum utilizați acest site web.
Aceste cookie-uri vor fi stocate în browserul dvs. doar cu acordul dumneavoastră. De asemenea, aveți opțiunea de a renunța la aceste cookie-uri.
Dar renunțarea la unele dintre aceste cookie-uri poate avea un efect asupra experienței dvs. de navigare.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu serviciile noastre prin site-ul nostru web www.pardoselicluj.ro

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta,Daca aveti intrebari despre protectia datelor, privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa va adresati la:

SC  MEGALIT SRL

Str. Izlazului nr.18/31,Cluj-Napoca

email. scmegalit@gmail.com

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram:

Datele dumeavoastra cu caracter personal le colectam direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Primim informatii de la dvs. astfel:  prin formularul de contact : nume, email, telefon.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Cum va utilizam datele datele dumneavoastra

Datele dumneavoastra le utilizam numai in conformitate cu respectivele prevederi legale aplicabile si cu prezentele indicatii privind protectia datelor, pentru a va putea oferi serviciile cerute de dumneavoastra. Prelucrarile datelor dumneavoastra care depasesc acest cadru sunt efectuate de catre noi numai cu acordul dumneavoastra sau vom utiliza datele numai sub forma pseudonimizata sau anonimizata. In cazul in care societatea noastra doreste sa prelucreze datele Dvs. cu caracter personal in alte scopuri, decat cele aratate mai sus, veti fi informat solicitandu-vi-se in mod expres consimtamantul pentru noul scop de prelucrare. Nicio data cu caracter personal nu va fi prelucrata in alte scopuri, decat dupa obtinerea consimtamantului.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita stergerea  accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, RomaniaTelefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.  

Politica de utilizare cookie-uri

Cookie-ul este un fisier text de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza site-ul nostru.

Aceste fisiere fac posibila in principal recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet.

Sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

cookie-uri strict necesare pentru functionarea site-ului

cookie-uri de analiza – Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager

cooki-uri publicitare – Google AdSense

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma actiunilor efectuate in site, dupa caz.

Politica cookie-urilor

Despre această politică cookie

Această Politică privind cookie-urile explică ce sunt cookie-urile și modul în care le utilizăm. Ar trebui să citiți această politică pentru a înțelege ce sunt cookie-urile, modul în care le folosim, tipurile de cookie-uri pe care le folosim adică, informațiile pe care le colectăm folosind cookie-urile și modul în care sunt utilizate aceste informații și cum să controlăm preferințele cookie-urilor. Pentru informații suplimentare despre modul în care folosim, stocăm și păstrăm securitatea datelor personale, consultați Politica noastră de confidențialitate.

Puteți oricând modifica sau retrage consimțământul dvs. din Declarația Cookie de pe site-ul nostru web.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum prelucrăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.

Consimțământul dvs. se aplică în următoarele domenii: pardoselicluj.ro

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt utilizate pentru a stoca mici informații. Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivul dvs. atunci când site-ul web este încărcat pe browser. Aceste cookie-uri ne ajută să facem site-ul să funcționeze corect, să facem site-ul mai sigur, să oferim o experiență mai bună pentru utilizatori și să înțelegem cum funcționează site-ul și să analizăm ce funcționează și unde are nevoie de îmbunătățiri.

Cum folosim cookie-uri?

Ca majoritate a serviciilor online, site-ul nostru utilizează cookie-uri cookie-uri de la prima parte și terțe părți pentru o serie de scopuri. Cookie-urile de primă parte sunt, în mare parte, necesare pentru ca site-ul web să funcționeze corect, și nu colectează nici una din datele dvs. de identificare personală.

Cookie-urile terță parte utilizate pe site-urile noastre web sunt utilizate în principal pentru înțelegerea performanței site-ului, cum interacționezi cu site-ul nostru web, păstrarea serviciilor noastre în siguranță, furnizarea de reclame care vă sunt relevante și, în general, oferindu-vă un mod mai bun și îmbunătățit experiența utilizatorului și vă ajută să accelerați interacțiunile viitoare cu site-ul nostru web.

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Esențial: Unele cookie-uri sunt esențiale pentru a putea experimenta funcționalitatea completă a site-ului nostru. Ne permit să menținem ședințele utilizatorilor și să prevenim orice amenințări la adresa securității. Nu colectează și nu stochează informații personale. De exemplu, aceste cookie-uri vă permit să vă autentificați în contul dvs. și să adăugați produse în coș și să plătiți în siguranță.

Statistici: aceste cookie-uri stochează informații precum numărul de vizitatori ai site-ului, numărul de vizitatori unici, ce pagini ale site-ului au fost vizitate, sursa vizitei etc. Aceste date ne ajută să înțelegem și să analizăm cât de bine funcționează site-ul și unde are nevoie de îmbunătățiri.

Marketing: site-ul nostru web afișează reclame. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a personaliza reclame pe care vi le afișăm, astfel încât acestea să fie semnificative pentru dvs. Aceste cookie-uri ne ajută, de asemenea, să urmărim eficiența acestor campanii publicitare.

Informațiile stocate în aceste cookie-uri pot fi, de asemenea, utilizate de către furnizorii terți pentru a vă afișa reclame și pe alte site-uri web din browser.

Funcțional: Acestea sunt cookie-urile care ajută anumite funcționalități neesențiale de pe site-ul nostru web. Aceste funcționalități includ încorporarea de conținut precum videoclipuri sau partajarea conținutului pe site-ul web pe platformele de socializare.

Preferințe: aceste cookie-uri ne ajută să stocăm setările și preferințele de navigare, precum preferințele de limbă, astfel încât să aveți o experiență mai bună și mai eficientă în vizitele viitoare pe site-ul web

Cum pot controla preferințele cookie-urilor?

Dacă decideți să vă schimbați preferințele mai târziu prin sesiunea de navigare, puteți face clic pe fila „Politica de confidențialitate și cookie-uri” de pe ecran. Aceasta va afișa din nou avizul de consimțământ, permițându-vă să vă schimbați preferințele sau să vă retrageți în întregime consimțământul.

În plus, diferite browsere oferă diferite metode pentru a bloca și șterge cookie-urile utilizate de site-urile web. Puteți modifica setările browserului dvs. pentru a bloca / șterge cookie-urile. Pentru a afla mai multe despre cum să gestionați și să ștergeți cookie-urile, vizitați wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.