MOCHETA montaj mocheta

O mocheta este o solutie simpla pentru a acoperi si a proteja suprafata unei camere, modificand si efectul estetic al acesteia. Fiind usor de amenajat, intretinut si avand un pret mai mic decat alternativele existente (covoare sofisticate, parchet din lemn masiv), o mocheta este ideala pentru a acoperi podeaua oricarei camere. Va fi intotdeauna un tip de pardoseala la moda si se va distinge prin eleganta, caldura, stil sau confort. Evolutia permanenta a materialelor folosite la fabricarea mochetei si designul din ce in ce mai atragator, au transformat in timp mocheta. Astfel, in momentul de fata, mocheta este folosita cu la fel de mult succes intr-o resedinta particulara, intr-un hotel de lux, intr-o cladire de birouri de clasa A sau intr-o sala de cinema sau spectacole.

mocheta

mocheta

montaj mocheta cluj

mocheta de trafic intens

Ca si in cazul altor tipuri de pardoseli, mocheta trebuie aleasa in functie de destinatia spatiului de care dispuneti, de tipul de trafic din zona respectiva, si bineinteles, in functie de modul in care a fost decorata incaperea.
Pentru a satisface orice cerinta exista mai multe tipuri de mocheta. Materialul din care este realizata poate fi natural (lana, bumbac, in, paie) sau sintetic (fibre sintetice, plastic reciclat). Varietatea de culori si tipare disponibile satisfac pretentiile tuturor.

Texturile sunt de toate felurile, de la fir tuns la fir buclat, personalizate in mii de variante, cu model sau fara, avand puterea sa scoata in evidenta personalitatea din aproape orice camera.

  • Fibre fonoabsorbante inseamna camere mai silentioase, ceea ce face mocheta o alegere populara pentru scari, holuri si dormitoare.
  • Aspirarea regulata si intretinerea periodica prelungesc considerabil durata de viata a mochetei.
  • Culorile si texturile nenumarate permit mochetei sa se potriveasca in aproape orice decor, delimitand astfel un spatiu confortabil.
  • Mochetele de culoare mai deschisa lumineaza incaperea si pot face ca aceasta sa para mai spatioasa.

La amenajarea unui interior mocheta poate deveni o pata de culoare, punctul central al incaperii. Ne-am indreptat atentia catre mocheta profesionala, special gandita pentru a raspunde solicitarilor de trafic intens si a crea un decor elegant, modern sau nonconformist.

Pentru a ne inscrie in tendintele actuale, propunem mocheta in dale, ideala pentru amenajarea unui restaurant sau hotel. Mocheta pentru hotel sau orice alt spatiu care presupune trafic intens este o alegere inspirata nu numai din punct de vedere estetic, ci si datorita izolarii termice si fonice pe care o ofera.

Fabricat din spuma poliuretanica, stratul de suport Underlay pentru mocheta se monteaza sub mocheta pentru a obtine un extra confort si o izolare termica si fonica suplimentara. Nu este pretabil insa in cazul incalzirii prin pardoseala. Underlayul pentru mocheta se poate folosi atat in cazul unor proiecte hoteliere sau cladiri de birouri, cat si acasa – o recomandam in special pentru camerele de copii.

.                        montaj mocheta dale