LVT

LVT

Pardoseli confortabile călduroase sunt foarte durabile, potrivite pentru spații cu trafic intens usor de curățat și de întreținut, foarte rezistente la impact, zgârieturi și pete,   Instalarea de LVT este rapidă și simplă, ceea ce este deosebit de important în renovarea spațiului .

LVT se prezinta într-o gamă largă de modele: culori și stiluri de  piatră, lemn, textile, metal… . Produs atât sub formă de plăci, cât și de scânduri. LVT oferă posibilități nesfârșite de design datorită modularității lor.

Pardoselile modulare sunt ideale pentru utilizarea în spații comerciale, cum ar fi hoteluri, cafenele, restaurante, magazine, birouri, dar bineinteles și locuințe.

LVT
Luxury vinyl tiles

Plăcile de vinil de lux

oferă mai multe opțiuni de instalare: cu adeziv pentru trafic intens, fără adeziv pentru renovare rapidă sistem click pentru instalare flotantă.

LVT

montaj de pardoseli LVT prin lipire pe incalzire in pardoseala

  este un material maleabil la montaj, trebuie avuta mare grija la pregatirea suportului deoarece preia denivelarile din stratul suport..  Pentru realizarea corecta si durabila a unui montaj , specialisti recomanda ca strat suport sapa autonivelanta .

sapa autonivelanta

   Sapa autonivelanta 

se foloseste în construtii,la corectarea micilor probleme de neplaneitate, a denivelarilor si obtinerea unui finisaj neted cu diferite grade de rezistenta al pardoselilor.

Sapa autonivelanta este un mortar special, uscat, predozat, sub forma de pulbere, alcatuita din ciment sau sulfat de calciu ,ipsos.

  LVT

este o pardoseala care nu permite trecerea vaporilor de apa, șapa pe care este montat nu trebuie sa depaseasca un anumit grad al umiditatii deoarece sub material pot aparea umflaturi de aer de la condens , iar in timp pardoseala se va distruge .

 

Pentru a beneficia de o durata cat mai lunga de viata a covorului pvc (tarkett) se recomanda un montaj covor pvc cu personal calificat si scule adegvate .

Pe lângă performanțele excepționale, pardoselile LVT de la Tarkett sunt proiectate excelent și au un număr mare de modele, inspirate de natură și de cele mai noi tendințe în design din industria globală a pardoselilor.